L'Estirada de corda sentenciarà el Corremonts 2022 de la Festa Major de Sant Celoni

MontSenys i MontNegres es juguen els darrers punts de la competició festiva que ja s'acaba

L'Estirada de corda tornarà a ser decisiva per al Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni
L'Estirada de corda tornarà a ser decisiva per al Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
05 de setembre del 2022
Actualitzat a les 11:36h
Dos anys de restriccions han animat els celonins i les celonines a sortir al carrer. Han demostrat tenir-ne ganes des del dilluns 29 d'agost que es va fer el tret de sortida de la Festa Major 2022 i que ha culminat durant tot aquest cap de setmana amb el gruix de les activitats programades. I encara es preveu un darrer dia ple d'emocions ja que les colles dels MontSenys i els MontNegres arriben al final amb un resultat molt ajustat i s'ho jugaran tot a partir de les set de la tarda amb l'Estirada de corda al carrer Girona, al barri de les Illes Belles. Quatre categories i dos punts en joc.

La diferència de punts entre les dues colles és de només un punt, 7,5 per als Senys i 6,5 per als Negres després de les proves celebrades aaaquest diumenge. A les Bicicletes al carrer les dues colles van sumar 0,5 punts, a la Sardana el punt va ser per als MontNegres, al Correxutxes els més menuts de les dues colles van sumar un punts cadascuna i la Baixada de carros que per primera vegada formava part de la competició la Colla dels Senys van sumar un punt i la dels Negres 0,5 punts.



Un Corremonts 2022 que arriba al final abans del Toc final de la Festa Major que tindrà lloc amb el veredicte i fi de festa amb l'Orquestra Di-Versiones, a dos quarts de nou del vespre a la plaça de la Vila.

La jornada d'ahir diumenge va tornar a ser multitudinària i participativa amb les Bicicletes al carrer, la Festa Country, la festa de l'escuma, ballada de sardanes, Concert i ball de Festa major amn la Maravella, Correxutxes de MontSenys i MontNegres, l'estrena de la Baixada de carros, swing, el Cocert amb ala Damaris Gelabert, el correfoc infantil i juvenil, el 33è Sopar popular i les havaneres.

 

Sardana puntuable pel Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni 2022 Foto: Jordi Purtí

 

Bicicletes al carrer Festa Major Sant Celoni 2022 Foto: Jordi Purtí

 

Country a la plaça de la Vila de Sant Celoni Foto: Jordi Purtí

 

Correxutxes del Corremonts de la Festa Major de Sant Celoni 2022 Foto: Aj Sant Celoni

 

Baixada de Carros de la Festa Major Sanmt Celoni 2022 Foto: Jordi Purtí

 

Baixada de Carros de la Festa Major Sant Celoni 2022 Foto: Jordi Purtí

 

Baixada de Carros de la Festa Major Sant Celoni 2022 Foto: Jordi Purtí

 

Baixada de Carros de la Festa Major Sant Celoni 2022 Foto: Jordi Purtí


Totes les notícies de la Festa Major