La cercavila de gegants i el correfoc prendran els carrers de Sant Celoni

Els Senys guanyen el CorreNit i els Negres el Matí Boig

Aquesta nit torna el Correfoc a la Festa major de Sant Celoni 2022
Aquesta nit torna el Correfoc a la Festa major de Sant Celoni 2022 | NBM / arxiu
Redacció
03 de setembre del 2022
Actualitzat el 05 de setembre a les 11:40h
Dissabte de Festa Major a Sant Celoni que ha començat amb el Matí Boig puntuable per al Corremonts i que els Montnegres han guanyat els per 1, 5 a 0,5 punts, que encentant la munió d'activitats programades per avui i que tindrà la cercavila de gegants a partir de les 7 de la tarda, amb començament a l'avinguda de la Pau i final a la plaça de la Vila, i el correfoc amb la Colola de Diables de Sant Celoni i la Colla de Diables de Vilafranca de Conflent, com a principals activitats populars que prendrtan els carrers del municipi. El correfoc començarà a les onze de la nit a la plaça del Bestiar io acabarà a la plaça de la Vila. A destacar també la BalladadeBastons a la plaça de la Vila aquesta tarda. 

Un dia festiu que també tindrà  la XXVII Trobada de Puntaires al carrer Major, un taller de castells amb els castellers del Baix Montseny i els castellers del Riberal com a colla convidada, activitats infantils i teatre amb Quim Masferrer que presenta Bona Gent. També és el dia de l'Arrossada al Parc de la Rectoria Vella i el concurs de paelles d'arròs.

A Barraques concerts amb Yo suspendí EGB i Pupil·les; punxadisc amb DJ Trapella i música barraques.

El marcador provisional del Corremonts
Ahir divendres ja va ser un dia ple d'activitats, entre les quals el CorreNit puntuable pel Corremonts que va servir perquè la Colla dels Senys eixamplessin la distància amb la Colla dels Negres. La prova de la farina l'han guanyat els Senys, la recerca de cigrons entre l'escuma els  Negres i la cursa a l'inflable d'aigua també pels Senys. A la tarda, MontSenys i MontNegres van empatara aal Xura Fort! El resultat provisional era de 4 a 1,5 favorable als Senys.

Amb el resultat d'aquest matí els Negres s'acosten al marcador i ara és de 4,5 a 3 per als Senys. 


 

Totes les notícies de la Festa Major