emprenedoria

La bredenca Cécile Ribas valora de manera positiva l'experiència de guanyar un dels premis Projecta't

La Diputació de Girona continua impulsant l'emprenedoria a la demarcació amb la quarta edició

Premi Projecta't impulsat per la Dipuació de Girona per ajudar els emprenedors | Diputació de Girona
per Redacció, Breda, Catalunya | 2 de setembre de 2022 a les 07:00 |
L'escultora ceramista de Breda, Cécile Ribas, ha valorat de manera positiva la seva experiència empresarial mesos després d'haver estat guardonada amb un dels premis de la tercera edició Projecta't que impulsa la Diputació de Girona. La bredenca ha afirmat que la mentoria l'ha ajudat a entendre millor el funcionament del mercat de l'art actual i a establir un perfil més competitiu. També té molts més coneixements i recursos a l'hora de vendre un projecte i d'establir els preus dels seus productes, fet que li ha permès negociar contractes a l'alça i incrementar les vendes. 

L'objectiu de millorar la competitivitat. La Diputació de Girona, a través del Servei de Promoció i Desenvolupament Econòmic Local, treballa des de fa temps en aquesta línia, i un dels eixos principals és el suport a l'emprenedoria, sent conscient que la petita i la mitjana empresa són el motor del territori gironí.  


La corporació ha publicat les bases de la nova edició dels premis Projecta’t, uns guardons instaurats el 2019 amb la voluntat de donar un impuls als empresaris i autònoms de la demarcació que volen fer créixer el seu negoci. La iniciativa s’emmarca en el programa d'emprenedoria "CO-CREIX" i compta amb el suport del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea.   

Després de tres edicions, els guardons estan consolidats entre el teixit empresarial del territori. Fins ara, s'han premiat vint-i-vuit iniciatives d'àmbits tan diversos com l'hostaleria, l'arquitectura, les aplicacions de mòbils i noves tecnologies, els serveis d'edició audiovisuals, l'escultura o la consultoria immobiliària. S'hi han ofert, en total, 1.065 hores de mentoria, que han anat a càrrec de quaranta experts.   


Enguany, es podran presentar a la quarta edició les empreses creades entre l'1 de gener de 2018 i el 31 de desembre de 2021 i els autònoms donats d'alta en el mateix període, amb domicili fiscal i centre de treball a les comarques gironines. 


 
El termini per inscriure's en aquesta quarta edició dels premis Projecta’t començarà el dimarts 1 de novembre i s'allargarà fins al 30 de novembre, ambdós inclosos. Tota la informació i els requeriments per presentar-se a la convocatòria d'enguany es poden trobar al lloc web dels premis (www.premisprojectat.cat). 

 

 

Participació