Els Senys prenen avantatge en el Corremonts després de la marxa i passejada de les ermites

Els MontSenys han sumat els dos punts possibles de la prova per més classificats i més participació que no pas els MontNegres

Participants a la passejada i marxa de les ermites de la Festa Major de Sant Celoni 2022
Participants a la passejada i marxa de les ermites de la Festa Major de Sant Celoni 2022 | Jordi Purtí
Redacció
31 d'agost del 2022
Actualitzat el 05 de setembre a les 11:41h
Els celonins i les celonines segueixen amb ganes de Festa Major. Aquest dimarts al vespre ho han tornat a demostrar i 1.001 persones identificant-se amb les colles del MontSenys i dels MontNegres van participar en la passejada i marxa de les ermites, una prova emmarcada en la competició festiva del Corremonts i que va servir perquè els Senys prenguin avantatge en el marcador sumant els dos punts possibles: 1 per tenir més classificats (tres primers corredors i tres primeres corredores, en ambdós casos Senys) i 1 per ser una participació més nombrosa, 509 van ser Senys i 492 dels que hi van participar de la colla dels MontNegres.

Per avui la programació, si la pluja ho permet, passa per la paradeta gegantera, el Formiguer de MontNegres i la Parada dels Montsenys. També l'activitat Ballem Zumba del Centre Municipal d'esports Sot de les Granotes - UESPORTS, un partit amistós de futbol femení, el concert amb Lluc a la pista esportiva de Sax Sala i el sopar a la fresca de la Colla Geganters de Sant Celoni.

Totes les notícies de la Festa major de Sant CDeloni 2022