El concert de Lluc de la Festa Major de Sant Celoni pendent de la pluja

Està programat per a les 19h a la pista esportiva de Sax Sala

Redacció
31 d'agost del 2022
Actualitzat el 05 de setembre a les 11:40h
La pluja condiciona el concert de Lluc pert la Festa major de Sant Celoni
La pluja condiciona el concert de Lluc pert la Festa major de Sant Celoni | @ArpegiMusica
En el marc d'aquesta setmana prèvia al cap de setmana de Festa Major de Sant Celoni hi ha programat el concert de l'artista baixmontsenyenc Lluc, a les 19 hores a la pista esportiva Sax Sala, organitzat pel Col·lectiu Arpegi i un dels actes del cens d'artistes de l'Ajuntament de Sant Celoni.

Ara mateix, si no hi ha canvis d'última hora, el concert no és segur que es pugui portar a terme a conseqüència de les inclemències meteorològiques i la previsió per aquesta tarda és d'una Catalunya passada per aigua. En el concert d'avui, si finalment es pot fer, es presentarà el disc "Benvinguda Nostàlgia". En els últims dos anys, el Lluc ha estat treballant en aquest nou àlbum. Un nou disc amb deu cançons on trobarem lletres que parlen sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida.

Des del Col·lectiu Arpegi s'ha fet una piulada dient que "Si la pluja ens ho permet, aquest tarda concert de Festa Major amb en @LlucPlanass a la pista esportiva del Saxa Sala". També diuen que no hi ha pla B per fer el concert a una altra banda.