1 de 10
Festa Major Sant Celoni 2022

El concert de Lluc de la Festa Major de Sant Celoni pendent de la pluja

Està programat per a les 19h a la pista esportiva de Sax Sala

La pluja condiciona el concert de Lluc pert la Festa major de Sant Celoni | @ArpegiMusica
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 31 d'agost de 2022 a les 11:52 |
En el marc d'aquesta setmana prèvia al cap de setmana de Festa Major de Sant Celoni hi ha programat el concert de l'artista baixmontsenyenc Lluc, a les 19 hores a la pista esportiva Sax Sala, organitzat pel Col·lectiu Arpegi i un dels actes del cens d'artistes de l'Ajuntament de Sant Celoni.

Ara mateix, si no hi ha canvis d'última hora, el concert no és segur que es pugui portar a terme a conseqüència de les inclemències meteorològiques i la previsió per aquesta tarda és d'una Catalunya passada per aigua. En el concert d'avui, si finalment es pot fer, es presentarà el disc "Benvinguda Nostàlgia". En els últims dos anys, el Lluc ha estat treballant en aquest nou àlbum. Un nou disc amb deu cançons on trobarem lletres que parlen sobre el primer amor, la idealització de la infància i les seves aspiracions a la vida.


Des del Col·lectiu Arpegi s'ha fet una piulada dient que "Si la pluja ens ho permet, aquest tarda concert de Festa Major amb en @LlucPlanass a la pista esportiva del Saxa Sala". També diuen que no hi ha pla B per fer el concert a una altra banda. El Col·lectiu Arpegi també ha previst presentar el cartell del 2n Mercat Musical que s'ha de celebrar l'1 d'octubre.

Totes les notícies de la Festa major de Sant CDeloni 2022 

Participació