Desmantellada una plantació de marihuana a l'interior d'una casa a Sant Pere de Vilamajor

La investigació va concloure amb la detenció de tres persones i la localització de 513 plantes de marihuana

Desmantellades 513 plantes de marihuana en un domicili de Sant Pere de Vilamajor
Desmantellades 513 plantes de marihuana en un domicili de Sant Pere de Vilamajor | Mossos Esquadra
Redacció
29 d'agost del 2022
Actualitzat el 31 d'agost a les 16:03h
Els Mossos d'Esquadra de Granollers van detenir, el passat 29 d'agost, una dona i dos homes d'entre 29 i 48 anys, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric.
 
L'inici de la investigació es remunta al 14 de juliol quan agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Granollers van adreçar-se a Sant Pere de Vilamajor ja que s'havia incendiat un pal elèctric. Els mossos van comprovar que el foc havia estat provocat per una sobrecàrrega elèctrica causada per una connexió il·legal a la xarxa general, molt possiblement com a conseqüència d'una plantació de marihuana a l'interior d'un dels domicilis propers.
 
La investigació va permetre corroborar les sospites inicials i, ja amb tota la informació recopilada, el passat 29 d'agost es van dur a terme dues entrades i escorcolls en domicilis del municipi amb el resultat de la detenció de tres persones així com la localització de 513 plantes de marihuana, una bossa amb 90,3 grams de marihuana, una bàscula de precisió i una escopeta de balins. Un dels detinguts tenia vigent un requeriment judicial de detenció i ingrés a presó.
 
Els detinguts van passar a disposició judicial el 30 d’agost davant del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Granollers. El detingut que tenia vigent el requeriment judicial, va ingressar a presó.