Una cercavila i el pregó engegaran els motors de la Festa Major de Sant Celoni

També s'obrirà la Paradeta a l'Oficina de Turisme de Can Ramis

Ambient de Festa Major a la plaça de la Vila de Sant Celoni
Ambient de Festa Major a la plaça de la Vila de Sant Celoni | Jordi Purtí/ arxiu
Redacció
29 d'agost del 2022
Actualitzat a les 19:48h
La Festa Major de Sant Celoni 2022 engega els motors que aniran agafant embranzida fins el dilluns 5 de setembre aquest dilluns 29 d'agost. Dos anys de pandèmia han obligat a viure les darreres edicions de la festa amb moltes restriccions. És per això que lesa colles dels Senys i dels Negres i totes les entitats de cultura popular volen tornar a reviure-la amb tota la força i amb activitats durant tota la setmana que culminaran el primer cap de setmana de setembre.

Amb els carrers engalanats amb banderoles a dos quarts de set d'aquesta tarda a la plaça Mercè Rodoreda hi haurà la sortida d'una cercavila que s'acabarà a la plaça de la Vila, on tindrà lloc el pregó de Festa Major amb la participació de la Srta Muntanyetes i la p`resentació de la cançó de Sant Celoni a càrrec del grup El President i l'Alcalde acompanyats de les coreografies i balls de les alumnes de l'escola de Dansa Contrajazz, festa de confeti i concert amb Quantum Manolete.

També avui dilluns 29 d'agost, demà dimarts 30 d'agost i dimecres 31 d'aqgost a la plaça de la Vila, a partir de les sis de la tarda, hi haurà paradetes de Geganters, MontNegres i MontSenys on es podrà comprar tot el material que cal per aquesta Festa Major: samarretes, mocadors, banderoles...

Per altra banda, aquest mateix dilluns obrirà portes la Paradeta de Festa Major a l'Oficina de Turisme a Can Ramis. s'hi podran comprar els tiquets de l'Arrossada i Correxutxes i recollir els dorsals de la Passejada i marxa de les ermites i les bicicletes al carrer.
 
Es recorda que pel Sopar Popular s'han de recollir els tiquets de reserva de torn el dilluns 29 d'agost de 10 a 1 i de 2/4 de 6 a 2/4 de 9 del vespre a la Paradeta. Aquest serà el número que entrarà en el sorteig per comprar els tiquets a partir de dimarts 30 d'agost. El sorteig es farà dimarts 30 d'agost a les 12 del migdia a la Sala Bernat Martorell de Can Ramis i el mateix dimarts tarda a la paradeta es començaran a vendre els tiquets pel número guanyador i de forma correlativa (màxim 10 per persona).
 
La Paradeta estarà oberta fins divendres 2 de setembre amb l'horari següent: cada dia de 2/4 de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i el dissabte 3 de setembre d'11 a 1 del migdia.