Tot a punt per la celebració de la Festa Major de Santa Margarida

Sant Esteve de Palautordera organitza una desena d'activitats els dies 2, 3 i 4 de setembre

La trobada de cotxes i motos clàssiques arriba a la sisena edició
La trobada de cotxes i motos clàssiques arriba a la sisena edició | Clàssics Sant Esteve
Redacció
26 d'agost del 2022
Sant Esteve de Palautordera ja ho té tot a punt per la Festa Major de Santa Margarida, que se celebrarà el pròxim cap de setmana. 

Els actes arrencaran el divendres, 2 de setembre (20h) amb una arrossada amb Santi al Natural al Restaurant Can Marc, que anirà seguit d'un concert i ball amb el quartet Grup Aura a la plaça de Santa Margarida. Per a l'arrossada, és necessari comprar els tiquets anticipadament (18 euros) fent la reserva al telèfon 93 848 27 13.

Dissabte, a les 9h es farà la XXXII Marxa Popular, amb esmorzar (botifarra, pa amb tomàquet i beguda) i una samarreta commemorativa. Les inscripcions per a la Marxa (7 euros) es poden fer al Bar Lanau, o bé una hora abans de la sortida, davant de l'ermita de Santa Margarida. A la tarda (17.30h) hi haurà jocs tradicionals per als infants, berenar i una cercavila amb els Gegants de Sant Esteve. I ja a la nit, a partir de les 23.30h, festa I (love) 80&90&2000 amb els DJ Jordi Ambròs i Joan Reche.

Finalment, diumenge a partir de les 9h tindrà lloc la VI Trobada de cotxes i motos clàssiques, que inclourà un esmorzar i una samarreta commemorativa, que serà gratuïta per als assistents amb vehicle clàssic i tindrà un cost de 7 euros per als acompanyants. A partir de les 11h, els participants que ho vulguin podran fer una ruta turística per les carreteres secundàries de l'entorn del Montseny, i a les 13h hi haurà un pica-pica a càrrec del bar Lanau. Mentrestant, a les 10.30h se celebrarà la missa solemne en honor a Santa Margarida.

La festa es rematarà a la tarda amb una ballada de sardanes (17.30h) amb la Cobla Premià, i una cantada d'havaneres (19.30h) amb el grup Xarxa. Dilluns, 5 de setembre, a les 19h, a l'ermita de Santa Margarida se celebrarà una missa de difunts