1 de 10
festa de sant lleïr

Sant Antoni de Vilamajor acollirà dos partits del Torneig d'Històrics del Vallès Oriental

El Camp de Futbol Joan Nicolau serà la seu d'un dels partits de la fase de grups i d'una de les semifinals

per NacióBaixMontseny, 25 d'agost de 2022 a les 13:46 |
El Camp de Futbol Joan Nicolau acollirà partits de la competició masculina del Torneig d'Històrics del Vallès Oriental el pròxim dijous, 1 de setembre, i una de les semifinals el pròxim dissabte, dia 3. 

El Torneig arrencarà el dimecres 31 d'agost i acabarà el 4 de setembre, amb diverses seus arreu del Vallès Oriental. El partit corresponent a la primera fase, que comptarà amb la participació del CF Vilamajor, el CE Llinars, el CF Sant Celoni, l'EC Granollers i la UE Montmeló, es disputarà al Joan Nicolau l'1 de setembre a les 19h. 


Pel que fa a dissabte, el partit corresponent a la semifinal del torneig serà a les 18.30h.

El Torneig d'Històrics del Vallès Oriental va néixer l'any 2011, impulsat pel FC Cardedeu, i que reuneix els clubs amb més història de la comarca. 


Segona edició del Torneig FIFASant Antoni de Vilamajor acollirà aquest dissabte la segona edició del torneig FIFA, organitzat per la Penya Barcelonista i l'Ajuntament en el marc de la Festa de Sant Lleïr


Els participants al torneig optaran a guanyar una PS5 amb el joc Horizon, dos comandaments i una targeta regal de 50 euros per descarregar continut de la PlayStation Store. Les inscripcions, obertes a persones entre 8 i 18 anys, es faran abans del torneig al mateix Patronat. 

L'organització recorda que els menors d'edat han d'omplir també l'autorització parental, que es pot descarregar a la web municipal o recollir a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania, i inscriure's acompanyats del seu pare, mare o tutor legal, o bé aportar una còpia del seu DNI.


La competició començarà a les 16h al Patronat de Sant Antoni de Vilamajor, i tindrà un màxim de 48 participants que s'enfrontaran entre ells en una fase de grups en format lligueta i eliminatòries des de vuitens fins a la gran final. Durant l'acte també hi haurà sortejos de regals entre tots els participants.

 

Participació