La plaça de la Vila de Sant Celoni reoberta al públic

Encara queden pendents alguns retocs per donar les obres per acabades

Vista de la plaça de la Vila de Sant Celoni reurbanitzada amb l'Ajuntament al fons
Vista de la plaça de la Vila de Sant Celoni reurbanitzada amb l'Ajuntament al fons | Jordi Purtí
Redacció
22 d'agost del 2022
Actualitzat el 04 d'octubre del 2023 a les 11:37h
La Plaça de la Vila ja s'ha obert al públic. L'espai està plenament operatiu, tot i que falta canviar una petita part del paviment antic degut a retards en el subministrament de pedra, segons s'ha informat des de l'Ajuntament. Aquest últim subministrament arribarà al setembre, i així es podrà finalitzar plenament l'obra, a part de petites millores que es puguin detectar aquestes setmanes. La plaça ja serà funcional tant pel mercat setmanal com per la Festa Major.

En aquest sentit, l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, ha manifestat que "Per tal d'aclarir algun aspecte que s'ha comentat, a més del canvi total del paviment, properament posaran bancs a la zona ajardinada, tot un banc llarg al costat de can Ramis, el monument a Gitanes i altres petits detalls i millores a polir."

La reurbanització de la plaça de loa Vila i la plaça d'en Nicola va començar el passat 7 de febrer amb un pressupost de 575.754,91 euros i estan finançades per la Diputació de Barcelona. La finalitat de l'actuació era resoldre la problemàtica del paviment deteriorat i millorar un espai tan vital i emblemàtic com és la plaça de la Vila. El projecte manté l'espai lliure central per conservar la polivalència de la plaça. s'ha creat un petit espai enjardinat per fer més amable la zona d'estada, s'amplien els bancs i cadires i es millora la il·luminació. 
 
Arxivat a