Sant Antoni de Vilamajor engega la Festa Major 2022

El Sr Bohihas donarà el tret de sortida amb el pregó i el seu espectacle L'eminència humana

El Sr Bohigas serà l'encarregat del pregó de Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor
El Sr Bohigas serà l'encarregat del pregó de Festa Major de Sant Antoni de Vilamajor | @bohigas.cat
Redacció
18 d'agost del 2022
Actualitzat a les 9:59h
Sant Antoni de Vilamajor enceta aquest dijous una nova edició de la Festa Major que s'allargarà fins dilluns vinent 21 d'agost i també el dia 27 d'aquest mateix mes. El tret de sortida el farà el Sr Bohigas amb el pregó de Festa Major i el seu espectacle L'eminència humana. La programació festiva també inclou el monòleg de Pep Plaza Ara més, el concert de les Scarlet & The Femme Soul Band, Mou el cos amb la vilamajorina Dàmaris Gelabert, humor amb Not talent de Judit Martin, el concert d'Enma Fernández Band i les Obeses amb la seva gira L'ai al cor.
 
No hi faltaran el "Professor Cunningham & His Old School", les sardanes, el concert i el ball de nit de La Principal de la Bisbal, ni "The Tyets" que portaran el seu ritme i els temes més coneguts actualment.
 
Tornen les barraques a càrrecs d'entitats i moltes activitats i campionats, com el concurs de paelles i el torneig de botifarra Jacint Vergés, la zona jove amb concerts i dj's cada nit, artistes locals, punt lila, activitats infantils de tota mena i moltes coses més.
 
Consulta tot el programa de la Festa Major

Festa Major Sant Antoni Vil... by jordi purtí