Pau Ribes i Emma Garcia doble medalla de plata al Campionat d'Europa de Natació Roma 2022

Les han guanyades en el Duet Mixt Tècnic i Duet Mixt lliure amb les coreografies Hansel i Gretel i CATS

Emma Garcia i Pau Ribes amb una de les medalles de plata aconseguides al Campiona d'Europa de Natació Roma 2022
Emma Garcia i Pau Ribes amb una de les medalles de plata aconseguides al Campiona d'Europa de Natació Roma 2022 | RFEN
Redacció
16 d'agost del 2022
Actualitzat a les 14:40h
El nadador, Pau Ribes (CN Les Franqueses), vinculat a Santa Maria de Palautordera, conjuntament amb Emma Garcia (CN Sabadell) s'han penjat dues medalles de plata en el Campionat d'Europa de Natació Roma 2022. Aquest dilluns 15 d'agost amb la coreografia Hansel i Gretel han aconseguit la medalla de Duet Mixt Tècnic amb una puntuació de 83.7548 punts. Els nadadors catalans representant la RFEN s'han classificat per darrera d'Itàlia i per davant d'Eslovàquia.

La parella artística ja va aconseguir el passat dissabte 13 d'agost la medalla de plata en el Duet Mixt Lliure, amb la coreografia CATS, creada durant la pandèmia i que s'ha portat a terme per última vegada. Amb aquesta coreografia que han portat a les últimes competicions donant dues plates la de l'Europeu de Budapest el 21 i la d'aquest dilluns.

La parella catalana, que té com entrenadora a la també catalana Anna Vega van aconseguir una puntuació de 84.7667, per davant la parella italiana amb 89.7333 i per darrera els eslovacs amb 77.0333.