Tot a punt a Sant Hilari per una Festa Major carregada d'activitats

Se celebrarà entre el 22 i el 28 d'agost, amb el retorn de la Baixada de Carretons, el correfoc i les barraques

Vista panoràmica de Sant Hilari de Sacalm
Vista panoràmica de Sant Hilari de Sacalm | La Selva Turisme
Redacció
09 d'agost del 2022
Actualitzat a les 12:31h
Sant Hilari Sacalm prepara una Festa Major carregada d’activitats del 22 al 28 d’agost. Torna la Baixada de Carretons, que enguany celebra la 39a edició i és la baixada més antiga de Catalunya. També hi haurà correfoc, la rua jove i els concerts de Barraques de Festa Major amb Xavi Sarrià, Origen, Victor H Dj, Waikiki, DJmon, Músics de Carrer "Tribut a Txarango", Raggatunning i Festa Flaix FM.

Les regidories de Festes i de Joventut s’han encarregat d’omplir d’activitats els dies que van des del dilluns 22 fins al diumenge 28 d’agost. Dijous hi haurà el pregó, des de l’església, a càrrec de l’Associació del Via Crucis Vivent, que enguany ha pogut escenificar de nou la processó del Divendres Sant.

La cultura popular prendrà de nou un paper important amb la cercavila dels gegants de Sant Hilari, Palafolls, Arbúcies i Santa Coloma de Farners i l’obra "Quins pebrots" amb el grup de teatre local. El partit de futbol de Festa Major enfrontarà el Sant Hilari amb el Vilobí Futbol Club i qui tancarà les festes serà el Mag Lari amb el seu espectacle de màgia.

Per als més petits, es faran activitats infantils amb jocs de fusta, inflables a la piscina i espectacles diversos. Torna també la Gimcana Marrana i hi haurà una Festa Holi i, com a novetat, a la plaça Guilleries hi haurà una zona de foodtrucks que ampliarà l’oferta gastronòmica d’aquests dies.

Pel que fa a la música, a part dels concerts de Barraques, hi haurà havaneres amb Les Anxovetes, sardanes amb La Flama de Farners i la Principal de Cassà de la Selva, concerts d’orquestra amb La Selvatana i rumba amb Todos los gatos son pardos.
 

Programa Festa Major 2022 Sant Hilari. Foto: Ajuntament de Sant Hilari de Sacalm

Arxivat a