La Policia Local de Sant Celoni aconsella la gent gran per evitar estafes i furts

La prioritat és vetllar per la seguretat de les persones, especialment de les més vulnerables

Redacció
11 de gener del 2013
La policia local de sant Celoni donant consells a la gent gran
La policia local de sant Celoni donant consells a la gent gran | aj. Sant Celoni
La policia local de sant Celoni donant consells a la gent gran Foto: aj. Sant Celoni

La Policia Local de Sant Celoni ha organitzat diferents xerrades preventives destinades a la gent gran del municipi per donar consells d’autoprotecció. Al llarg de més d’una hora, els agents han explicat als assistents què han de fer per evitar ser víctimes dels furts i les estafes més típiques. Entre un dels principals consells donats durant la xerrada és que no se’n refiïn dels desconeguts, que no deixin entrar a casa seva cap instal·lador si no té cita prèvia o bé vigilar de no treure gaires euros de cop quan van al banc o a la caixa. Després de la xerrada, s’ha obert un torn de preguntes.
 
Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Capote, “una de les principals prioritats de la Policia Local de Sant Celoni és vetllar per la seguretat de les persones, especialment de les més vulnerables, entre elles la gent gran. Sant Celoni no és un municipi que destaqui pel nombre d’estafes i furts però, precisament per aquest motiu, cal fer accions preventives com les xerrades per evitar que se’n produeixin”.
 
De moment, s’ha fet una xerrada al Centre de Dia Indalesi Losilla i a l’Esplai de la Gent Gran de Sant Celoni i properament se’n farà una a l’Associació Neurològica Amics Baix Montseny i una altra a la Batllòria.