Destrossen amb dos actes vandàlics la menjadora de gats ferals de Collsacreu

L'Ajuntament de Vallgorguina recorda que és una infracció amb una forta multa econòmica i demana ajuda als veïns per localitzar els culpables

El després i l'abans de les dues menjadores de gats ferals de Collsacreu
El després i l'abans de les dues menjadores de gats ferals de Collsacreu | Aj Vallgorguina
Redacció
29 de juliol del 2022
Actualitzat el 30 de juliol a les 8:36h
Fa uns dies va aparèixer la menjadora de la colònia de gats ferals de Collsacreu totalment destrossada, com a conseqüència d'un primner acte vandàlic. Des de l'Ajuntament de Vallgorguina, després de valorar la situació conjuntament amb Can Clarens (protectora que presta el servei de control i gestió de les colònies de gats ferals a Vallgorguina) i coordinar-ho, també, amb responsables de l'Ajuntament d'Arenys de Munt, es va optar per instal·lar-ne una de nova amb un material més resistent, però igualment indicat per aquesta funció.

Lluny d'acabar-se la problemàtica, la nova menjadora també ha estat destrotassada per l'acció d'un segon acte vandàlic. Pep Pujol, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vallgorguina recorda a tots els veïns i veïnes del municipi "que la cura de les colònies de gats ferals és una competència que correspon als ajuntaments i que qualsevol destrossa o acte vandàlic vers els propis gats o elements que formen part de la colònia està tipificada com a infracció amb multes econòmiques d'un import considerable".

També prega als veïns i veïnes de Collsacreu que si tenen algun tipus d'informació sobre l'autor o autora d'aquests fets es posi en contacte amb el consistori o els Vigilants Municipals per tal d'emprendre les accions oportunes.
 
Arxivat a