Punt de recàrrega per a vehicles elèctrics a Vallgorguina

La contractació s'ha fet a través de l'ACM i té un cost total aproximat de 50.000 euros

El Punt de recàrrega és a l'aparcament de la pista poliesportiva
El Punt de recàrrega és a l'aparcament de la pista poliesportiva | Aj Vallgorguina
Redacció
30 de juliol del 2022
Vallgorguina disposa ja d’un punt de recarrega per a vehicles elèctrics. Es troba ubicat a la zona d’aparcament de la pista Poliesportiva i en un breu període de temps ja estarà operatiu.
Es tracta d’un model de càrrega ràpida de la línia “Ràpid 50” compatible amb la càrrega de tot tipus de vehicles elèctrics.

La contractació s'ha fet a través de l'ACM i té un cost total aproximat de 50.000 euros (35.000 euros corresponen al carregador, projecte, software i manteniment preventiu i els 15.000 euros restants són producte de l’obra civil, instal·lació elèctrica, reordenació del trànsit i seguretat i salut).

Gràcies a què l'Ajuntament de Vallgorguina s’ha adherit  al programa MOVES III, gran part d’aquesta despesa (entre un 70 i 80%), serà subvencionada i tindrà un cost relativament petit per a les arques municipals.

Inicialment el punt de recàrrega serà gratuït i la serà regulació futura vindrà donada per la demanda que hi hagi i les dades que s’obtinguin de l’ús que se’n faci.
 
"D'aquesta manera l'equip de govern assoleix un dels objectius que s'havia proposat i segueix treballant per implementar accions cap a una economia neta, verda, circular i sostenible com són la implantació del sistema de recollida de residus Porta a Porta i la instal·lació de plaques fotovoltaiques", ha manifest6at Pep Pujol, regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament de Vallgorguina.
 
Arxivat a