Un altre tros de Sant Celoni que ens deixa.

«La memòria es celebrarà , per a qui ho vulgui, el dimarts 26 de juliol a les 10h del matí a l'Església parroquial de Sant Celoni.»

Carlos Cabezas Piñar
Carlos Cabezas Piñar | Facebook Carlos Cabezas Piñar
Pau Gener Galin
25 de juliol del 2022
Actualitzat a les 19:28h
Ens ha deixat Carlos Cabezas Piñar. El meu veí, i amic de tota la vida, des que jo era un vailet, fins recentment, que ell em trobava i saludava, anant jo amb el meu fill petit.
Tota una vida.
I què puc dir?
Em quedo mut, sobrepassat per la notícia.
No em vull convertir en un Caront sense monedes,  un no parar d'escriure obituaris, però ja fa massa temps que la cosa es posa trista, i per lògica matemàtica, no millorarà.
Vaig veure com l'ambulància se t'enduia a la nit, fa una mica més d'una setmana.
Ja que, com he dit, hem estat quasi sempre veïns, i ens veiem sempre anant a casa.
Però no esperava aquest desenllaç. Aquest desencant. Aquesta frustració desesperada.
En Carlos, va ser conegut com a LETS, va ser un DJ en l'època bona, la de debò. No com ara que ho fan tot els maleïts algoritmes.
Tenia un cor molt gran, en LETS. Era bona persona. Recordava quan el seu pare treballava a les obres de la plaça, al Suís.
Un artista. Com ell. En Carlos era un prodigi com a soldador. A mi, m'havia ensenyat una obra magna que havia fet amb acer. Una Flor.
Una virgueria de soldadura.
Ai, artista, artesà soldador. Les meves paraules d'artesà "paraulèfic", no et poden arribar ni a la sola del teu somriure.
Et feies estimar en les distàncies curtes. Amb amics.
Al final, la gent sensible, en general, ja només demana això. Gent amb bon cor. Oberts.
No burrocratitzats. Em consta que el sistema t'havia fet mal. Lògic. Ja saps. O vas amb el ramat, o a menjar herbotes de marge.
Et trobaré a faltar fort pel nostre carrer. I no m'agrada guardar la darrera imatge amb l'ambulància.
Et recordaré sempre en la teva salsa. Repartint joc i somriures. Fins arribar a la riallada desfermada.
Llavors és quan se't veia content, quan els altres gaudien. Buscaves això potser, la teva felicitat a través de la dels altres.
Sic Transit Gloria Mundi, LETS.
Un record del teu veí i amic, sempre amb connexió.  I del Sant Celoni veritable, el del carrer de cada dia i nit, i no el dels horaris d'oficina.
Mon amie. Flow, Flow, Flow.
 
[La memòria es celebrarà , per a qui ho vulgui, el dimarts 26 de juliol a les 10h del matí a l'Església parroquial de Sant Celoni.]

 
Arxivat a