El Consell Nacional del PSC ratifica els candidats de Llinars del Vallès i Sant Pere de Vilamajor

Joan Ramon encapçalarà el projecte socialista per tercera vegada a Llinars del Vallès i Jèssica Pérez s'estrenerà a Sant Pere de Vilamajor

El Consell Nacional del PSC oficialitza les candidatures a l'alcaldia de Joan Ramon i Jésica Pérez
El Consell Nacional del PSC oficialitza les candidatures a l'alcaldia de Joan Ramon i Jésica Pérez | PSC Vallès Oriental
Redacció
18 de juliol del 2022
Actualitzat a les 16:06h
S'han oficialitzat les candidatures de Joan Ramon per Llinars del Vallès, Jésica Pérez per Sant Pere de Vilamajor, Mari Carmen Villarrazo per Martorelles i Lluís Álvaro per Vilanova del Vallès. El Consell Nacional del PSC que s'ha celebrat aquest dissabte a Terrassa ha ratificat fins a 84 alcaldables per a les properes eleccions municipals, d'aquestes, quatre són del Vallès Oriental.  

Els quatre candidats vallesans han participat del Consell Nacional i prèviament han assistit a una trobada amb la resta de candidats catalans i amb el primer secretari del PSC, Salvador Illa. Tots ells, afronten al repte amb il·lusió i molta responsabilitat, alguns d’ells, s’estrenen per primera vegada com a alcaldables.  

Jésica Pérez, Mari Carmen Villarrazo i Lluís Álvaro encapçalaran la llista del PSC al seu municipi per primera vegada, fan un pas endavant i es posen al capdavant del projecte socialista però, actualment, tots tres ja són regidors a l'ajuntament. L’únic dels quatre candidats que coneix bé el repte d'assumir ser alcaldable és en Joan Ramon, aquesta serà la tercera vegada que es presenta com a cap de llista. Amb ell de candidat, el PSC sempre ha crescut en vots i en representació, actualment compta amb dos regidors, és la segona força més votada al municipi i és el cap de l'oposició.  

Serà el mes de novembre quan es donaran a conèixer més candidats del PSC al Vallès Oriental de cara les eleccions municipals.