música

Primera edició de l'Isard Fest a Sant Hilari Sacalm

Ginestà, La Ludwig Band i Sexenni pujaran a l’escenari del festival organitzat per joves hilariencs el 23 de juliol

El grup Ginestà actuarà a la primera edició de l'Isard Fest de Sant Hilari Sacalm | Cedidia
per Redacció, Sant Hilari Sacalm, Catalunya | 11 de juliol de 2022 a les 09:01 |
Isard Fest és un festival de música impulsat per joves de Sant Hilari Sacalm que es farà el pròxim 23 de juliol. Ja s’ha fet públic el cartell definitiu d'aquesta primera edició amb Ginestà, La Ludwig Band i Sexenni com a caps de cartell i altres actuacions com Xicu, TRAMMA, Ariox, GRABU o Entresol2na.
 

Dins del recinte de l'Isard Fest, a més de la música en directe, es podrà gaudir d'una oferta gastronòmica variada i de les parades de moda i joieria que compten amb la col·laboració d'alguns comerços locals. Tampoc no hi faltaran els estants de marxandatge dels grups que pujaran a tocar a l'escenari.
 

El festival es farà al Passeig de la Bòbila (carretera Villavecchia, Sant Hilari) amb vista als boscos de les Guilleries i l'obertura de portes al recinte serà a dos quarts de cinc de la tarda, just mitja hora abans que comencin els concerts que s'allargaran fins a les tres de la matinada. Les entrades ja estan a la venda amb un preu de vint euros i es poden obtenir per Internet a través del web santhilari.cat/entrades o, presencialment, a la Casa de Cultura i a l'Oficina de Turisme - Can Rovira de Sant Hilari.
 

L'Isard Fest neix arran del projecte final d'estudis d'en Martí Puigderrajols, un jove hilarienc de vint-i-un anys. Puigderrajols està cursant la Diplomatura en Música Avançada i So i el que era una proposta pel treball final es farà realitat aquest estiu sobre el terreny.
 
Més d'una quinzena de joves del municipi, amb el suport d'establiments locals i de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, han impulsat l'Isard Fest, un festival que aposta pel talent musical emergent al nostre país i que busca fer valdre el ric paisatge natural que envolta Sant Hilari.
 

 

Participació