Nova acreditació per a la venda de proximitat d'agroaliments

Segons el conseller Pelegrí l’objectiu és "dinamitzar econòmicament aquest sector productiu"

Ecodiari.cat
09 de gener del 2013
El conseller Pelegrí ha ensenyat com serà l'acreditació (a la seva dreta) dels productes agroalimentaris de proximitats.
El conseller Pelegrí ha ensenyat com serà l'acreditació (a la seva dreta) dels productes agroalimentaris de proximitats. | Gencat.
El conseller Pelegrí ha ensenyat com serà l'acreditació (a la seva dreta) dels productes agroalimentaris de proximitats. Foto: Gencat.

El Govern ha aprovat aquest dimarts el decret de creació d’una acreditació específica per a la venda de proximitat de productes agroalimentaris, per “dinamitzar econòmicament el sector” i “donar confiança als consumidors, seguretat al productor i posar en valor els productes del camp”, segons ha destacat el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, en la roda de premsa posterior al Consell Executiu.
 
L’acreditació, de caire voluntari i reivindicada pels mateixos productors, els permetrà identificar els seus productes com a procedents d’una explotació agrària ubicada a Catalunya.