Oficialitzades les candidatures del PSC de Llinars del Vallès i Sant Pere de Vilamajor

Joan Ramon repetirà com a candidat a Llinars del Vallès i Jésica Pérez s'estrenarà a Sant Pere de Vilamajor

El PSC oficialitza les candidatures a l'alcaldia de Joan Ramon i Jésica Pérez
El PSC oficialitza les candidatures a l'alcaldia de Joan Ramon i Jésica Pérez | PSC Vallès Oriental
Redacció
08 de juliol del 2022
Actualitzat a les 11:12h
S'oficialitzen algunes de les candidatures socialistes a les properes eleccions municipals. Aquest dijous al vespre s’ha celebrat el Consell de la Federació del PSC del Vallès Oriental i Moianès, on s’han ratificat per unanimitat dues de les candidatures del Baix Montseny. Joan Ramon serà el candidat a Llinars del Vallès, Mari Carmen Villarazo a Martorelles, Jésica Pérez a Sant Pere de Vilamajor i Lluís Álvaro a Vilanova del Vallès.  

"Afronto el repte amb il·lusió i amb energia perquè Llinars necessita un nou impuls després de 20 anys amb el mateix Govern municipal", així ho ha explicat Joan Ramon, el candidat del PSC de Llinars. De 49 anys i assessor en telecomunicacions de professió, aquesta serà la tercera vegada que es presenta com a cap de llista. Amb ell de candidat, el PSC sempre ha crescut en vots i en representació, actualment compta amb dos regidors, és la segona força més votada al municipi i és el cap de l'oposició".

Cara nova a Sant Pere de Vilamajor, Jésica Pérez serà la candidata als propers comicis. És la primera vegada que encapçala la llista del PSC, tot i que ja és regidora des de fa uns mesos. De 43 anys i politòloga, actualment, és funcionària a la Diputació de Barcelona, és una apassionada de la política i de la vida associativa perquè està implicada en diverses entitats del municipi. "Accepto el repte perquè vull millorar la vida de la gent, en política, s'ha de sumar i escoltar a tothom" així ho ha detallat perquè considera que això és prioritari, estar per la gent i
per resoldre els problemes reals, actualment, ha dit "hi ha moltes zones del municipi que se senten abandonades perquè l'actual Govern municipal només treballa pel centre". Les polítiques centrades en els joves i la gent gran són una de les prioritats. 

Aquestes candidatures que s'han ratificat per unanimitat al Consell de la Federació del PSC del Vallès Oriental i Moianès, passaran a aprovació el proper 16 de juliol al Consell Nacional del PSC que se celebrarà a Terrassa.