El negoci de Delta Tecnic creix un 12% l'any 2021

La companyia amb planta de producció a Sant Celoni va obtenir uns ingressos de 50,9 millones de euros

Delta Tecnic líder en masterbatches per a la indústria del cable i el PVC
Delta Tecnic líder en masterbatches per a la indústria del cable i el PVC | Team Lewis
Redacció
07 de juliol del 2022
Delta Tecnic, amb planta de producció a Sant Celoni, soci tecnològic especialitzat en masterbatches per a la indústria del cable i el PVC, manté un saludable estat de forma després d'obtenir uns ingressos de 50.9 milions d'euros l'any 2021, la qual cosa suposa un creixement del 12% respecte a 2020. La tendència segueix a l'alça per a la companyia l'any 2022, amb un increment de la seva facturació del 21,4% en el primer quadrimestre en comparació amb el mateix període de l'any anterior.

La progressió de Delta Tecnic és el resultat de la seva aposta per sectors de primera necessitat o que estan experimentant un canvi tecnològic actualment, com la electromovilitat, la transició energètica i les telecomunicacions. En aquest sentit, els principals verticals per a la companyia són: energia (30%), construcció (25%) i automoció (20%). Així, l'empresa ha superat la situació de volatilitat i incertesa que ha viscut el mercat aquests últims anys.

Eric Xirinachs, CEO de Delta Tecnic, destaca l'estratègia de resiliència de la companyia en un període convuls entre la pandèmia, la crisi de subministrament i la guerra d'Ucraïna. “La resiliència de la nostra companyia es basa en la confiança, expertise tècnic i la relació amb els nostres clients i proveïdors, així com la diversificació en diferents mercats; tot això ens ha permès navegar en un entorn de volatilitat sense precedents en la història de l'empresa mantenint el nostre creixement i rendibilitat”.

Pel que fa a recursos humans, Delta Tecnic compta amb 200 empleats en total, 158 en la planta de Sant Celoni i 42 en la localitat mexicana de Querétaro, planta considerada estratègica per abastir el mercat americà.


 
Arxivat a