1 de 10
transport públic

Llinars del Vallès entra a l'ampliació de la T-Mobilitat a la línia R2Nord de Rodalies del Sistema Tarifari Integrat

El sistema de validació sense contacte s'ha afegit a 35 estacions de les línies R1, R2, R2nord, R2sud, R3, R4, R7 i R8

Un usuari utilitzant la T-Mobilitat a una estació de Rodalies de Catalunya | ATM
per Redacció, Granollers, Catalunya | 6 de juliol de 2022 a les 15:56 |
La T-Mobilitat ja es pot utilitzar des d'aquest dimarts a les corones 2 i 3 de Rodalies de Catalunya. Renfe ha incorporat el nou sistema de validació sense contacte a un total de 35 estacions. Entre d'altres, de les línies R2 (de la Llagosta a Granollers Centre), R2nord (de la Llagosta a Llinars del Vallès), R3 (de Santa Perpètua de Mogoda a les Franqueses del Vallès) i R8 (de Martorell a Granollers Centre). Les persones usuàries poden viatjar en aquestes línies amb els títols integrats de 2 o 3 zones: T-usual (també FM/FN), T-casual, T-jove (també FM/FN) i T-familiar.

Aquesta expansió de la T-Mobilitat a les corones 2 i 3 de la xarxa de Rodalies de Catalunya se suma a l'ampliació en les línies d'FGC en aquestes mateixes corones anunciada fa uns dies.


D'aquesta manera, la T-mobilitat permet recórrer ja tot l'àmbit ferroviari de les tres primeres corones tarifàries de l'ATM de Barcelona, i fer transbordament entre les xarxes dels dos operadors, a més de tots els serveis de transport públic de la zona de tarifa metropolitana (36 municipis de l'AMB). Les persones que vulguin anar més enllà de la corona 3, de moment, no podran optar per la T-mobilitat i hauran de continuar viatjant amb els títols magnètics.

També ho hauran de seguir fent les que necessiten fer transbordaments a serveis de busos urbans o interurbans de les corones 2 i 3.


Canals de venda


La venda de títols de 2 i 3 zones ja s'ha obert als canals de comercialització oficial de la T-mobilitat: les màquines d'autovenda dels operadors Ferrocarrils, Rodalies i TRAM; els webs de T-mobilitat i FGC, en el cas de compra de la targeta; les aplicacions T-mobilitat i FGC T-mobilitat (disponible properament); i els punts d'atenció de la xarxa de transport públic. Els canals de venda de TMB (màquines d'autovenda, web TMB i TMB App) començaran a vendre els títols de 2 i 3 zones el divendres 8 de juliol.


 

 

Participació