Maria Emilia Barrios d'Els 4 Gats rep un reconeixement del Gremi de Llibreters de Catalunya

El nou president del gremi, Eric del Arco, li va lliurar una insígnia pels seus 35 anys al capdavant de la llibreria de Sant Celoni

Redacció
05 de juliol del 2022
Actualitzat el 06 de juliol a les 12:13h
Reconeixement a Maria Emilia Barrios, al centre de la imatge, pels seus 35 anys al capdavant de la llibreria Els 4 Gats
Reconeixement a Maria Emilia Barrios, al centre de la imatge, pels seus 35 anys al capdavant de la llibreria Els 4 Gats | Cedida Els 4 Gats
Maria Emilia Barrios, al capdavant de la llibreria Els 4 Gats de Sant Celoni durant més de 35 anys, va rebre el passat 30 de juny un reconeixement de part del Gremi de Llibreters de Catalunya en el decurs de la XXIII entrega del Premi Liibreter que lliura aquest col·lectiu. La llibretera celonina va rebre la insígnia que va entregar-li en nou president del gremi Eric del Arco, enmig d'un acte "sobri i emotiu", han destacat des de la llibreria Els 4 Gats.

Aquest reconeixement és una satifacció doble per la llibreria de Sant Celoni ja que també van assistir a l'acte en qualitat de comissió avaluadora del premi de narrativa en català.

La novel·la L'instant abans de l'impacte (Periscopi), de la vallesana Glòria de Castro (Caldes de Montbuí, 1972), és la guanyadora del XXIII Premi Llibreter en la categoria de literatura catalana. Tots els guardons concedits pels llibreters catalans formen enguany un palmarès íntegrament femení. En Altres literatures, la vencedora és Els grans optimistes (Periscopi/Sexto Piso), de Rebecca Makkai; En la d'Àlbum il·lustrat, s'ha imposat Cues de somnis – Colas de sueños, de Rita Sineiro i Laia Domènech (Akiara Books); el Premi Llibreter d'infantil i juvenil en català és per L'hivern del Sr. Jeroni, d'Eulàlia Canal (AnimaLlibres); i el d'infantil i juvenil d’Altres literatures, per Mary John, d'Ana Pessoa (L'Altra Tribu).
Arxivat a