L'Open Night i La Masorecords omplen el cap de setmana a Llinars del Vallès

Es tracta de dos esdeveniments consolidats al municipi

Torna l'Open Night a Llinars del Vallès
Torna l'Open Night a Llinars del Vallès | Aj Llinars del Vallès
Redacció
01 de juliol del 2022
Actualitzat el 02 de juliol a la 13:46h
Aquesta cap de setmana es celebraran a Llinars del Vallès dos esdeveniments consolidats al calendari d'activitats quan arriba l'estiu. Un d'ells és l'OpenNight, avui divendres 1 de juliol al vespre, un esdeveniment que promou el comerç de proximitat, el sector gastronòmic, la cultura, l’esport i el lleure, per gaudir d'ofertes, concerts, activitats i descomptes especials. Una edició que vol rememorar els anys 80.

I l'altre esdeveniment és la 4a edició del concurs de música La Llavor, que celebrarà la gran final dissabte, 2 de juliol als Camps de l'Illa. En aquest concurs es presenten dues categories:
Bandes (grups musicals) i La MasoRecords (Solistes). La MasoRecords és un espai de gravació i composició de l'espai jove La Masoveria. La data límit d'inscripcions va ser el 3 de juny i el 17 es van anunciar els finalistes de cada categoria que passen a la final de dissabte.

Així a La Masorecords hi han passat Galeh (Llinars del Vallès, Rap), Will.e (Barcelona, Rap) i Ainhoa (Sant Pere de Vilamajor, Cançó d'autora . I en l'apartat de bandes lesa finalistes són N.F.Q.T (Llinars del Vallès, Rock) i Dystopia (Santa Eulàlia de Ronçana, Pop-Rock-Metal).
 
A més, com a novetat, aquest any hi ha un premi del públic per votar a la banda o solista que més els hi agradi. A continuació de la Llavor hi haurà L'Encierru per part de la Colla Gegantera la Patufa i sessió del DJ Lefert.