La Diputació de Girona subvencionarà Arbúcies, Breda, Hostalric i Riells i Viabrea línies d'habitatge social

També se'n beneficiarà el Consell Comarcal de la Selva

Quatre municipis del Baix Montseny es beneficiaran de subvencions per diverses línies d'habitatge social
Quatre municipis del Baix Montseny es beneficiaran de subvencions per diverses línies d'habitatge social | Diputació de Girona
Redacció
01 de juliol del 2022
Actualitzat a la 13:30h
La Diputació de Girona ha donat llum verda a la concessió de les subvencions a ajuntaments i consells comarcals de la demarcació en l'àmbit de l'habitatge per a aquest 2022. Són ajuts per un valor de 2.037.473,77 euros, que serviran per impulsar polítiques socials d'habitatge, per portar a terme inversions en habitatges socials i per comprar-ne.

Tal com s'ha fet els darrers anys, els ajuts d'aquestes cinc línies d'ajuts del servei d'Habitatge s'han incrementat per poder cobrir les necessitats dels ens locals gironins i per poder donar resposta al màxim nombre de peticions rebudes. "Superem per primer cop la barrera dels dos milions d'euros i aquest impuls que hem fet enguany posa de manifest que l'habitatge és una prioritat per a aquest govern", ha destacat el diputat d'Habitatge, Quim Ayats.

En total, seixanta-quatre ajuntaments i cinc consells comarcals se'n beneficiaran, alguns dels quals en més d'una línia i situats al Baix Montseny. D’aquesta manera, Arbúcies i Riells i Viabrea per a inversions en habitatges destinades a polítiques socials; Arbúcies, Breda, Hostalric i Riells i Viabrea per a estudis, plans, programes i projectes locals en l'àmbit de les polítiques d'habitatge; i el Consell Comarcal de la Selva per a la gestió de les polítiques socials d'habitatge en l'àmbit comarcal.

El diputat d'Habitatge, Quim Ayats, ha destacat: «El nostre objectiu és ajudar els ajuntaments a abordar la problemàtica de l'habitatge i, a això, només s'hi pot fer front amb més habitatge i en bones condicions. Un habitatge digne, adequat i sostenible per fer front a les necessitats de la població de les comarques gironines.»