habitatge

La Diputació de Girona subvencionarà Arbúcies, Breda, Hostalric i Riells i Viabrea línies d'habitatge social

També se'n beneficiarà el Consell Comarcal de la Selva

Quatre municipis del Baix Montseny es beneficiaran de subvencions per diverses línies d'habitatge social | Diputació de Girona
per Redacció, Breda, Catalunya | 1 de juliol de 2022 a les 13:04 |
La Diputació de Girona ha donat llum verda a la concessió de les subvencions a ajuntaments i consells comarcals de la demarcació en l'àmbit de l'habitatge per a aquest 2022. Són ajuts per un valor de 2.037.473,77 euros, que serviran per impulsar polítiques socials d'habitatge, per portar a terme inversions en habitatges socials i per comprar-ne.

Tal com s'ha fet els darrers anys, els ajuts d'aquestes cinc línies d'ajuts del servei d'Habitatge s'han incrementat per poder cobrir les necessitats dels ens locals gironins i per poder donar resposta al màxim nombre de peticions rebudes. "Superem per primer cop la barrera dels dos milions d'euros i aquest impuls que hem fet enguany posa de manifest que l'habitatge és una prioritat per a aquest govern", ha destacat el diputat d'Habitatge, Quim Ayats.


En total, seixanta-quatre ajuntaments i cinc consells comarcals se'n beneficiaran, alguns dels quals en més d'una línia i situats al Baix Montseny. D’aquesta manera, Arbúcies i Riells i Viabrea per a inversions en habitatges destinades a polítiques socials; Arbúcies, Breda, Hostalric i Riells i Viabrea per a estudis, plans, programes i projectes locals en l'àmbit de les polítiques d'habitatge; i el Consell Comarcal de la Selva per a la gestió de les polítiques socials d'habitatge en l'àmbit comarcal.

El diputat d'Habitatge, Quim Ayats, ha destacat: «El nostre objectiu és ajudar els ajuntaments a abordar la problemàtica de l'habitatge i, a això, només s'hi pot fer front amb més habitatge i en bones condicions. Un habitatge digne, adequat i sostenible per fer front a les necessitats de la població de les comarques gironines.»

 

 

Participació