Hostalric estrena la nova visita teatralitzada al Castell «La casaca del capità»

Amb aquesta nova proposta, a partir del 2 de juliol, l'Ajuntament referma la seva aposta per a fomentar el turisme de proximitat i familiar

La Casaca del capità, nova visita teatralitzada al castell d'Hostalric
La Casaca del capità, nova visita teatralitzada al castell d'Hostalric | Aj Hostalric
Redacció
30 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:46h
L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament d'Hostalric estrenarà aquest pròxim dissabte 2 de juliol un nou producte turístic al municipi. Es tracta de les visites teatralitzades "La casaca del capità" al Castell d’Hostalric. El punt de trobada d'aquestes visites serà el Punt d’Informació del Castell i aquestes es duran a terme el primer, segon i tercer diumenge de cada mes a dos quarts d'onze del matí; i el primer dissabte de mes, a dos quarts de set de la tarda. Per a participar-hi cal formalitzar la reserva a través del web www.turismehostalric.cat. 

Marta Roura, regidora de Turisme, destaca que "amb aquesta nova visita teatralitzada volem recordar un dels fets històrics que més van marcar Hostalric com són els ocorreguts durant la Guerra del Francès, proposant a les famílies amb infants que descobreixin el patrimoni d'Hostalric tot ajudant als personatges de la visita, la Clara i el mossèn, a resoldre de qui és la casaca de capità que han trobat".

En aquest context, els visitants acompanyats de la Clara de la Malla seran partíceps de la història per descobrir-ne l'entrallat. Durant 9o minuts es recorreran els espais més significatius de la fortalesa. La contraguàrdia, el polvorí de mixtos, la galeria a prova de bomba, el cavaller... són alguns dels escenaris que permetran entendre un dels fets més destacats de la Guerra del Francès.