trànsit

Col·lapse a l'AP-7 en l'operació sortida de Sant Joan

Les retencions, de més de 60 quilòmetres, es concentren a l'autopista en els dos sentits entre Granollers i Martorell i a l’A-2 en direcció Lleida

per L.G., Barcelona, Catalunya | 23 de juny de 2022 a les 20:52 |
Camions i cotxes parats a l'AP-7 a l'alçada de l'antic peatge de Martorell, durant l'operació sortida de Sant Joan | ACN
​Les carreteres catalanes registren aquest dijous a la tarda més de 60 quilòmetres de cues i retencions en l'operació sortida de la revetlla de Sant Joan. L’embús més gran se situa en aquests moments a l’AP-7 en direcció Tarragona, on hi ha fins a 27 km de retenció entre Sant Andreu de la Barca i Santa Perpètua de Mogoda. En l’altre sentit, cap a Girona, hi ha 20 quilòmetres de cua que comencen a Granollers i arriben a Cerdanyola del Vallès.


L’altre focus de congestió és a l’A-2, en direcció Lleida, on hi ha 18 quilòmetres de congestió entre Castellbisbal i Sant Joan Despí. Altres llocs on hi ha congestió són 8 quilòmetres a la B-23 al Papiol en direcció a Tarragona i 11 quilòmetres a la C-32 a Sitges en direcció a Tarragona.
 
Segons el Servei Català del Trànsit, la Ronda Litoral de Barcelona presenta fins a 11 quilòmetres de circulació densa amb alguna retenció en direcció Nus de la Trinitat. I la situació és similar a la Ronda de Dalt en la mateixa direcció, on hi ha 10 quilòmetres on els vehicles troben retencions.


Altres notícies de Sant Joan que et poden interessar
 

Participació