Correus prova un nou sistema de repartiment assistit a Llinars del Vallès

Es tracta d'un patinet elèctric que pot ajudar a estalviar esforços als carters i produir zero emissions

Correus ha escollit Llinars del Vallès per posar en marxa la prova pilot del nou sistema de repartiment
Correus ha escollit Llinars del Vallès per posar en marxa la prova pilot del nou sistema de repartiment | Correus
Redacció
21 de juny del 2022
Actualitzat a les 14:36h
Els carters en un futur ben pròxim poden canviar la seva manera de repartir les cartes. Amb aquesta intenció recentment, a Llinars del Vallès, Correus ha posat en marxa una prova pilot basada en un patinet elèctric fabricat per Scoobic que, a banda d'estalviar esforços als carters també produeix zero emissions

L'objectiu d'aquest projecte pilot és proporcionar a les carteres i carters de Correus que fan el repartiment a peu un nou element que els faciliti la distribució utilitzant les innovacions tecnològiques sorgides en els últims anys en l'àmbit de la mobilitat personal i sostenible.

Aquests carros de repartiment assistits estan pensats per a ser utilitzats en nuclis urbans, especialment en àrees de repartiment poc concentrat, és a dir, amb pocs enviaments per quilòmetre recorregut, com a zones d'habitatges unifamiliars o polígons industrials. També són adequats per a àrees de repartiment en les quals s'han de recórrer distàncies altes o que estiguin allunyades de l'oficina d'on surt el carter.