Pep Plana, capità del FC Vallgorguina penja les botes als 44 anys

Ha estat prop de trenta temporades al club blanc-i-verd en diferents etapes

Joan Mora, Lu Benedicto, Pep Plana i Xavi Mora
Joan Mora, Lu Benedicto, Pep Plana i Xavi Mora | XBM
20 de juny del 2022
Actualitzat el 21 de juny a les 7:47h
El FC Vallgorguina, de 4a Catalana, ha fet aquest diumenge un homenatge a Pep Plana, el capità de l'equip des de fa molts que ha decidit penjar les botes als 44 anys després de gairebé trenta temporades en a l'equip blanc-i-verd passant per diverses categories de l'entitat. "per mi el futbol és un vici, l'únic que tinc. De tots aquests anys el que m'emporto són els coneguts que he anat fent a tots els camps de la comarca".

L'homenatge s'ha fet al mateix camp de futbol de Vallgorguina, el dia que ha tingut lloc la cloenda de la temporada. La presidenta del club, Lu Benedicto, en el seu discurs ha dit "El capità del vallgorguina penja les botes. No recordem ni un moment que Pep Plana no estigués al Club, o jugant o vinculat d'alguna manera. La seva presència era vital a cada entrenament i a cada partit". Pep Plana no només era jugador del FC Vallgorguina, ha entrenat equips inferiors, ha fet d'entrenador-jugador, ha format part de la directiva i també té el títol de coordinador "estirant del carro en els moments complicats del club", ha recordat la presidenta, abans de regalar-li la samarreta del FC Vallgorguina emmarcada amb el número 11.

L'alcalde Joan Mora tampoc no s'ha volgut perdre l'homenatge "en Pep Plana el coneixeu tothom, amb una esquerra diabòlica amb la que ha marcat molt gols i es mereix tot allò bo que li diguin, perquè no solament és un gran jugador sinó també una millor persona".

Pep Plana, que recorda que ha jugat amb futbolistes de dues generacions de la mateixa família, ara s'ho vol agafar amb calma per motius familiars i també laborals, però el cuquet no desapareix mai i està valorant si juga amb algun equip de veterans.
Arxivat a