Detinguts tres lladres per cometre cinc robatoris amb força a domicilis d'Arbúcies

Un d'ells ha ingressat a presó i els altres dos estan en llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Arbúcies i Hostalric tres homes per presumptes furt sa diversos domicilis
Els Mossos d'Esquadra han detingut a Arbúcies i Hostalric tres homes per presumptes furt sa diversos domicilis | Mossos Esquadra
Redacció
20 de juny del 2022
Actualitzat el 21 de juny a les 11:02h

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners han detingut tres homes, d'edats compreses entre els 23 i els 29 anys, com a presumptes autors de cinc delictes de robatori amb força a domicilis d'Arbúcies. Les detencions es van produir entre dimarts i dimecres, mentre que els fets es van registrar a finals de maig.

En concret, els robatoris van tenir lloc entre els dies 29 i 31 de maig. Es tractava de furts amb força comesos seguint un mateix modus operandi. En total, els lladres van robar en cinc domicilis molt pròxims entre si i situats al costat d'una riera i una zona boscosa d'Arbúcies.

En tots els casos, els lladres saltaven les tanques perimetrals i, seguidament, forçaven els accessos a través de finestres o porticons, fins a aconseguir entrar a l'interior dels habitatges. Bàsicament, en sostreien bicicletes, material esportiu i aparells electrònics com mòbils o televisors. Segons han informat els Mossos, a un dels domicilis -tot i forçar els accessos- no va aconseguir entrar-hi.

Davant els fets, agents de la Unitat d'Investigació de Santa Coloma de Farners van iniciar les gestions pertinents per esbrinar-ne l'autoria. Gràcies als indicis recollits van poder identificar els tres autors dels robatoris i detenir-los entre el 14 i 15 de juny a les poblacions d'Arbúcies, Hostalric i Santa Coloma de Farners.

Els detinguts, dos d'ells amb antecedents, van passar el mateix dimecres dia 15 de juny a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, el qual va decretar l'ingrés a presó per un d’ells i llibertat amb càrrecs per als altres dos.



 
Arxivat a