Tercera EHF Champions League amb el Barça per a Jordi Rosell, de Sant Esteve de Palautordera

És la primera que guanya com a ajudant de Carlos Ortega, entrenador del FC Barcelona d'handbol

Jordi Rosell, de Sant Esteve de Palautordera, tercera EHF Champions League amb el FC Barcelona
Jordi Rosell, de Sant Esteve de Palautordera, tercera EHF Champions League amb el FC Barcelona | Jordi Rosell i FC Barcelona
19 de juny del 2022
Actualitzat el 21 de juny a les 7:48h
El veí de Sant Esteve de Palautordera, Jordi Rosell, és triple campió de la Champions d'Handbol amb el Futbol Club Barcelona, després que l'equip blaugrana hagi guanyat aquest diumenge, en la final celebrada en el Lanxess Arena de Colonia, al  de Polònia per 37 a 35, als penals, després d'empatar al final del temps reglamentari (28-28) i la pròrroga (32-32) i 5-3 en els penals per acabara amb el 37-35 oficial. Aquesta és l'onzena Copa d'Europa del FC Barcelona i la segona consecutiva a Colònia, cosa que fins ara no havia aconseguit cap equip.
 
Rosell és al Barça ja fa unes quantes temporades i forma part de l'equip tècnic primer com analista de videos i scouting, posició des de la qual va guanyar les altres dues EHF Champions League i la d'enguany la primera com ajudant de l'entrenador des d'aquesta temporada, Carlos Ortega. El santestevenc ha viscut diverses finals a quatre a la ciutat alemanya guanyant les de 2005, 2021 i 2022.