Detingudes quatre persones d'una associació cannàbica de Sant Celoni per un presumpte delicte contra la salut pública

Els compradors entraven al local per endur-se la droga i no la consumien al lloc, com està establert en aquest tipus d’associacions

Pla general del material comissat pels Mossos d'Esquadra a l'associació cannàbica de Sant Celoni
Pla general del material comissat pels Mossos d'Esquadra a l'associació cannàbica de Sant Celoni | Mossos Esquadra
Redacció
17 de juny del 2022
Actualitzat el 21 de juny a les 11:04h
Els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de Granollers han detingut quatre persones, tres homes i una dona, vinculades a una associació cannàbica de Sant Celoni, entre elles el seu president i el seu secretari, com a presumptes autors dels delictes de tràfic drogues i d'associació il·lícita.
 
Arran d'una investigació iniciada l'any 2019 per la mateixa Unitat d'Investigació de Granollers, es va saber que els responsables d'una associació cannàbica de Sant Celoni podien estar vinculats a un presumpte delicte contra la salut pública, en concret tràfic de marihuana i haixix. Alhora també se'ls investiga per un presumpte delicte d'associació il·lícita.
 
Els investigadors van comprovar que els compradors arribaven fins al local a peu, entraven a l'associació i en sortien després de passar pocs minuts dins i, per tant, sense haver consumit la droga dintre del local, tal com s'ha de fer en aquest tipus d'associacions. A més, els detinguts no portaven cap tipus de control exhaustiu de les persones usuàries del seu establiment.
 
El 15 de juny al matí, amb ordre judicial, es va fer una entrada i registre al local d'aquesta associació. Al lloc s'hi van localitzar diners en efectiu per valor de 1.150 euros, diversos pots i sacs que contenien marihuana i d'altres que contenien haixix. A més, també hi havia estris i material per a tractar aquestes substàncies com balances de precisió o bosses precintades que servien, suposadament, per distribuir la droga.
 
En total, s'han comissat 3,18 quilos de marihuana i 294 grams d'haixix, a part dels estris que hi havia per a preparar, distribuir i vendre les substàncies.
 

 
Arxivat a