onada de calor

Entrada gratuïta a les piscines de Breda i Sant Antoni de Vilamajor per l'onada de calor

A Breda avui divendres i a Sant Antoni de Vilamajor dissabte i diumenge

Entrada gratuïta a les piscines de Breda per l'onada de calor aquest divendres | Aj Breda
per Redacció, Breda, Catalunya | 17 de juny de 2022 a les 12:35 |
La majoria de municipis del Baix Montseny que disposen de piscina municipal o piscina privada ja han obert la temporada des del primer cap de setmana del mes de juny, en alguns casos perquè ja és habitual fer-ho d'aquesta manera i, en algun altre cas a conseqüència de les altes temperatures d'aquests darrers dies. També hi ha pobles que encara no han començat la temporada. En qualsevol cas, una decisió que ha estat ben rebuda pels usuaris i més per la coincidència aquesta setmana de l'onada de calor que afecta Catalunya.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Breda ha pres la decisió que avui divendres 17 de juny, dia que s'espera que arribi el pic d'aquesta onada de calor, l'entrada sigui gratuïta per a tothom, tant de la ciutadania bredenca com de les persones usuàries que puguin venir d'altres municipis, això sí fins arribar al límit de l'aforament que està establert en tres-centes persones. La piscina municipal de Breda és oberta des del 4 de juny i allargarà temporada fins l'11 de setembre, com ja fa any que es fa d'aq1uesta manera.


L'ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor també ha decidit obrir les portes de la piscina del carrer Girona amb entrada gratuïta el dissabte 18 de juny i el diumenge 19 de juny pel mateix motiu. L'horari d'obertura serà a partir de les 12 h i anirà per ordre d'arribada fins a arribar a l'aforament establert de 250 persones. Després, s'anirà donant accés a mesura que es vagi deslliurant l'aforament i la piscina tancarà a les 19 h i l'aforament de 250 persones.

 

 

Participació