Els celonins Maria Dolors Blanché i Josep Puigdefàbregas homenatjats per la seva implicació en la donació de sang

L'acte ha tingut lloc al Palau de la Genralitat en el qual el president Aragonès ha reivindicat la donació de sang a Catalunya com a «model d'èxit i referència»

Maria Dolors Blanché i Josep Puigdefàbregas amb el president Aragonès i el conseller Argimon
Maria Dolors Blanché i Josep Puigdefàbregas amb el president Aragonès i el conseller Argimon | Jordi Bedmar
Redacció
16 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:31h
Els veïns de Sant Celoni, Maria Dolors Blanché Pou i Josep Puigdefàbregas Augé, formen part del grup de donants i entitats que han estat homenatjats en una recepció celebrada al Palau de la Generalitat el passat 14 de juny coincidint amb el Dia Mundial del Donant de Sang. L'acte ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, així com de representants del Banc de Sang i Teixits i la Federació de Donants de Sang de Catalunya.

Després de més de 25 anys, Maria Dolors Blanché i Josep Puigdefàbregas han deixat de liderar l'Associació de Donants de Sang a Sant Celoni però continuen compromesos en la donació formant part del voluntariat del Vallès Oriental.

Durant la seva intervenció, el president de la Generalitat ha explicat que "actes com aquest són importants perquè un país ha de tenir referents" i ha afegit que "un país ha d'explicar les coses bones no per sentir-se'n falsament orgullosos, sinó per generar exemple".

En aquest sentit, Argimon va fer una crida a la donació de sang perquèés essencial per la salut i la vida de moltes persones. I perquè ens enforteix com a país.

Arxivat a