Hostalric Art passa amb nota la seva primera edició

40 artistes de tot Cataluanya d'estils molt variats participen en la Fira d'Art Contemporani

Redacció
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 10:56h
Diversos moments de la primera edició Hostalric d'Art
Diversos moments de la primera edició Hostalric d'Art | Hostalric Art
La primera edició de la Fira d'Art Contemporani Hostalric d'Art que ha tingut lloc en el Claustre de l'Ajuntament d'Hostalric, els dies 4 i 5 de juny ha estat un èxit que va poder gaudir no solament de l'art contemporani, sinó també de l'entorn medieval que representa Hostalric. En el decurs d'aquestsa dos dies, els més de 40 artistes de tot Catalunya participants van poder exposar les seves obres d'estils molt variats com escultura, fotografia de gran format, pintura i dibuix.

L'antic Convent de principis del s. XVII, avui convertit en ajuntament i Centre Cultural, conjuntament amb la sala Benet Frigola, torre medieval convertida en sala d'exposicions que representa un exemple arquitectònic d'upcycling, van esdevenir un focus de l'art contemporani de Catalunya.

Durant el cap de setmana es van poder gaudir de les actuacions de Penelope Krust Sound Sistem, Ni Deu ni Doors and The Nose i el grup Pateando Calles. L'èxit d'aquesta primera experiència al costat de les felicitacions del públic i dels propis artistes assegura una pròxima edició per a l'any que ve, s'assegura de de l'organització d'Hostalric Art.