L'alcaldable del PSC de Sant Pere de Vilamajor diu que cal un govern compromés amb tots els seus veïns

Jésica Pérez critica la deixadesa del govern municipal «que no es preocupa pels barris ni la seva gent»

Presentació de Jésica Pérez com a candidata del PSC a l'alcaldia de Sant Pere de Vilamajor
Presentació de Jésica Pérez com a candidata del PSC a l'alcaldia de Sant Pere de Vilamajor | PSC Sant Pere de Vilamajor
Redacció
14 de juny del 2022
Actualitzat a les 9:34h
El PSC ha reclamat un govern municipal que sigui inclusiu i que treballi per la cohesió. Jésica Pérez ha explicat durant la seva presentació oficial com a candidata socialista a les poperes eleccions municipals, que l'actual equip de govern no cuida els barris ni es preocupa per les entitats i organitzacions del municipi. En aquest sentit, ha avançat que una de les seves prioritats és invertir com es mereix en aquestes zones que ara veuen com els serveis estan allunyats. "S'ha d'invertir a tot arreu i ara només treballen pel centre".

És molt important donar suport a la vida associativa del municipi, i això la candidata socialista, ho coneix bé, tot i que porta només cinc anys a Sant Pere de Vilamajor, és l'actual presidenta de l'Associació de Veïns de Vallserena, forma part de l'AMPA Joan Casas i el Club de Futbol Vilamajor.

Pérez ha estat acompanyada durant la seva presentació per l'alcalde de Canovelles, Emilio Cordero, que n'ha destacat la seva trajectòria, des de fa anys implicada en la política municipal, així com la seva capacitat de lideratge, proximitat i preparació. Desenes de persones s'han acostat a la pista de l'Associació de Veïns de Can Ram per escoltar la nova candidata socialista.

Un govern d'esquerres, progressista, igualitari i proper amb els seus veïns, aquest és el govern que vol liderar Pérez. Ara és regidora a l'oposició i tot i que ella sempre ha assegurat que ha entrat en política per sumar i millorar la vida de la gent, veu com l'actual govern hi posa traves, ja que sovint no els donen la documentació que necessiten i que reclamen per fiscalitzar la feina del govern. En aquest sentit, considera que falta més transperència.

Durant la presentació Pérez també ha explicat que l'atenció a les persones és un aspecte clau que cal millorar, sobretot, un acompanyament a la gent gran i aconseguir que els joves participin més activament de la vida municipal. També les polítiques econòmiques són prioritàries per tal de donar un impuls al municipi.