Un camió incendiat a Sant Celoni i un arbre caigut a Llinars del Vallès provoca noves cues a l'AP-7

Les dues incidències s'han ocasionat direcció Girona, cosa que ha complicat més la circulació

Una imatge de la retenció a l'AP-7 a l'alçada de Sant Celoni en sentit nord
Una imatge de la retenció a l'AP-7 a l'alçada de Sant Celoni en sentit nord | Pep Molleví
Redacció
13 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:07h
Darrerament circular per l'autopista AP-7 pels trams del Baix Montseny no és sinònim de poder transitar sense que hi hagi cap incidència i, no pas, només per les cues dels cap de setmana. Aquest dilluns feiner del 13 de maig dues incidències han marcat la circulació per aquesta via des del voltant de les 11 del matí quan a un camió que anava en direcció nord, a l'alçada de Sant Celoni, se li han cremat les rodes, cosa que ha provocat llargues cues durant tot el matí.

Cap a migdia s'han obert dos dels tres carrils de l'AP-7 a Sant Celoni que estaven tallats per l'incendi del camió. Segons les informacions dels Bombers de la Generalitat, que s'hi han desplaçat amb 4 dotacions han estat treballant en la retirada del camió incendiat, cosa que ha provocat lentitud en la circulació dels vehicles en aquesta zona de l'autopista. No consten persones ferides. Mentre s’ha mantingut tallada l'autopista i un cop reoberta, també, s'ha recomanat als conductors agafar la sortida 11 per enllaçar amb la C-35.

Però aquesta no ha estat l'única incidència al Baix Montseny, ja que tal com ha informat Trànsit passades de les dues de la tarda la caiguda d'un arbre de grans dimensions a l'AP-7 a l'alçada de Llinars del Vallès, també en direcció Girona, ha obligat tallar dos carrils i ha creat quatre quilòmetres de retencions, però ja estan oberts des del voltant de dos quarts de tres de la tarda.