«A Sant Celoni tenim un mal govern, tot l'equip és un desastre i cal un canvi que només pot liderar el PSC»

El portaveu del grup municipal del PSC, Eduard Vallhonesta, s'ha mostrat crític amb l'equip de govern de Junts i ERC durant la Festa de la Rosa del Baix Montseny

Eduard Vallhonesta i Joan Castaño a la Festa de la Rosa del Baix Montseny
Eduard Vallhonesta i Joan Castaño a la Festa de la Rosa del Baix Montseny | Jordi Purtí
11 de juny del 2022
Actualitzat a les 20:40h
Deixadesa de la via pública, pujada d'impostos i mala gestió en la construció del nou CAP i l'escola Pallerola. Aquests són alguns dels motius pels quals el PSC de Sant Celoni considera que l'actual equip de govern és un "mal govern i no estan capacitats ni preparats per tirar el poble endavant".

El portaveu del grup municipal del PSC, Eduard Vallhonesta, actual cap de l'oposició a l'ajuntament, ho té clar, "necessitem un canvi de la manera de portar el poble, polítics que la seva prioritat sigui la gent i el poble, que escoltin a tothom i tinguin un projecte clar". En aquest sentit, ha assegurat que els socialistes "tenim un projecte clar i estem preparats per assumir aquest repte" i ha recordat que un exemple de bona gestió han estat els més de 20 anys de Joan Castaño com alcalde del municipi.

Castaño ha acompanyat a Vallhonesta en aquesta Festa de la Rosa especial, ja que feia anys que no es podia celebrar per la Covid. Així que alegria per part de l'equip del PSC per poder-se retrobar amb companys i amics. L'exalcalde s'ha mostrat indignat amb la gestió de l'actual govern "sento pena de veure com estan els carrers i de veure com no s'escolta la gent". Asseguren que el poble està brut i deixat i per aquest motiu, una de les propostes que volen portar a terme és incrementar el servei de neteja i la seva freqüència de neteja als barris.

"No han invertit en el què cal, quan hi ha diners per fer-ho" ha explicat Joan Castaño que no entén com tenint superàvit no s'inverteix en les necessitats urgents que té el poble. En aquest sentit, durant els darrers tres anys a l'oposició, el PSC ha fet propostes en promoció econòmica i no s'han acceptat, quan en d'altres municipis, s'estan aplicant i funcionen.

"Som l'única esperança"
Vallhonesta ha recordat que la reforma del cementiri i la nova plaça de la vila eren projectes que només el PSC portava en el seu programa electoral. Considera que l'actual govern no té propostes pel poble i per tant, "els socialistes som l'única esperança perquè poguem donar la volta a aquesta situació".

La diputada al Congrés, Sònia Guerra, ha participat de la Festa de la Rosa per donar suport al PSC de Sant Celoni, i també s'ha pogut escoltar al primer secrertari del PSC, Salvador Illa, que no ha pogut assistir a l'acte perquè estava a Andalusia donant suport a Juan Espadas, però que hi ha participat a través d’un video on mostrava la seva confiança plena en el PSC de Sant Celoni i elogiava la gestió de Castaño quan va ser alcalde.

Més de 200 persones han participat d'aquesta nova edició de la Festa de la Rosa del Baix Montseny que s'ha celebrat als jardins de la Vella Rectoria de Sant Celoni.