Els Mossos d'Esquadra detenen un home a Sant Celoni per cinc furts a repartidors de mercaderies

El mateix dia es va detenir un altre home per un robatori violent a l'estació de trens del mateix municipi. Els dos arrestats sumen més de 60 antecedents policials per fets similars.

Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la policies locals detenen dos homes a Sant Celoni
Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la policies locals detenen dos homes a Sant Celoni | arxiu
Redacció
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 11:31h
Els Mossos d'Esquadra de Sant Celoni, amb la col·laboració de les policies locals de Sant Celoni i Santa Maria de Palautordera van detenir el 7 de juny, un home, de 25 anys, com a presumpte autor de cinc furts. A finals de maig es va detectar un augment de furts a repartidors de paqueteria a Sant Celoni i les poblacions properes. El lladre aprofitava el moment en què descarregaven les mercaderies per sostreure els objectes que hi havia a la cabina del vehicle.
 
Arran de les denúncies es va determinar que tots els fets tenien un mateix modus operandi, franja horària i descripció de l'autor. És per això que Mossos d'Esquadra, policies locals i vigilants van establir un dispositiu per incrementar el patrullatge preventiu amb agents uniformats i de paisà. Durant les indagacions policials es va identificar un possible sospitós, el qual tenia nombrosos antecedents similars i no tenia domicili conegut.
 
Durant la tarda del 7 de juny, efectius fora de servei, van veure el sospitós al bar de l'estació de trens de Sant Celoni i van avisar a les patrulles. Diverses dotacions policials es van adreçar ràpidament al lloc i van detenir l'home per la seva presumpta relació amb els furts.
 
Al detingut se'l relaciona amb cinc furts a repartidors comesos el darrer mes a Sant Celoni i voltants.
 
D'altra banda, mitja hora més tard i a la mateixa estació de trens, es va rebre un avís que un individu havia sostret, d'una estrebada, una cadena d'or a un altre home. Gràcies a la proximitat dels efectius de paisà i a la descripció aportada per diferents testimonis, es va localitzar i detenir al presumpte autor, un home de 24 anys.
 
Els dos detinguts, que acumulen 63 antecedents policials, van passar a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Granollers. L’autoritat judicial va decretar llibertat amb càrrecs per als dos detinguts.

Altres notícies que també et poden interessar