El PSC celebra a Sant Celoni la Festa de la Rosa del Baix Montseny

Eduard Vallhonesta preveu analitzar la situació política del municipi i detallarà algunes de les prioritats del partit per al municipi

Eduard Vallhonesta
Eduard Vallhonesta | PSC Sant Celoni
Redacció
10 de juny del 2022
Actualitzat a les 20:52h
El PSC celebra aquest dissabte la Festa de la Rosa del Baix Montseny al parc de la Rectoria Vella de Sant Celoni. Més de 200 persones ja han comprat el seu tiquet per l'àpat de la trobada que es farà a partir de les dues del migdia. Eduard Vallhonesta, analitzarà la situació política del municipi i detallarà algunes de les prioritats del partit per Sant Celoni, així com accions concretes que considera que s’haurien de desenvolupar.  

Vallhonesta estarà acompanyat per la diputada al Congrés, Sònia Guerra, i l'exalcalde de Sant Celoni, Joan Castaño, que va ocupar el càrrec durant 22 anys i que també va ser president del Consell Comarcal del Vallès Oriental entre el 2004 i el 2007.  

Els assistents també podran escoltar al primer secretari del PSC, Salvador Illa, que ha gravat un vídeo especialment per l’ocasió, ja que en un inici havia d’assistir a la Festa de la Rosa, però finalment, aquest dissabte estarà a Andalusia donant suport al candidat Juan Espadas.  

Tambgé et pot interessar

 
Arxivat a