Noves afectacions per obres a les línies de rodalies R2 Nord i R11

Aquest cap de setmana -11 i 12 de juny- s'interromprà la circulació entre Montcada i Reixac i el Clot-Aragó

Noves afectacions a les línies de rodalies R2 Nord i R11
Noves afectacions a les línies de rodalies R2 Nord i R11 | Jordi Purtí/ arxiu
Redacció
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 16:41h
Per actuacions relacionades amb la nova estació de Sant Andreu Comtal i avenços en La Sagrera, el cap de setmana de l'11 i 12 de juny -dissabte i diumenge- la circulació de les línies de rodalies R2 Nord i R11 s'ha reprogramat. D'aquesta manera s'interromprà la circulació entre Montcada i Clot-Aragó des del dissabte 11 a les 00:30 hores fins al diumenge 12 a les 5 hores, i hi haurà circulació per via única en el mateix trajecte des de la matinada del dissabte al diumenge a lers 5 hores del dilluns 13.

R2 nord (Aeroport – Maçanet-Massanes per Granollers Centre)
Els trens de la línia R2 Nord iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Montcada i Reixac. Des d'allà els viatgers s'encaminen a peu fins a l'estació de Montcada i Reixac-Manresa (menys de 5 minuts), on podran continuar el seu desplaçament fins o des de Barcelona en els trens de les línies R4, R7 i R12.

Aeroport – Estació de França: Els trens amb origen o destinació Aeroport faran el recorregut fins a l'Estació de França.

R11 (Portbou – Barcelona Sants per Girona)
Dia 11: Els trens de la línia R11 iniciaran i finalitzaran el seu recorregut a Montcada i Reixac. Des d'allà els viatgers s'encaminen a peu fins a l'estació de Montcada i Reixac Manresa on podran continuar el seu desplaçament fins a o des de Barcelona en els trens de les línies R4, R7 i R12.

Entre Granollers Centre i Montcada els trens efectuaran parada a totes les estacions.

Dia 12: Servei habitual en tren Barcelona – Portbou, parada a totes les estacions del tram Granollers Centre - Barcelona-Sants.

Tots dos dies, els bitllets i abonaments de Rodalies seran vàlids per a aquests serveis.