Els carrers d'Arbúcies s'engalanaran amb 26 catifes i 33 raconsCATIFES

El Concurs de Catifes Flors Naturals del Montseny torna aquest diuemge 12 de juny amb més força quer mai

Una catifa d'Arbúcies
Una catifa d'Arbúcies | Aj Arbúcies
Redacció
09 de juny del 2022
El Concurs de Catifes Flors Naturals del Montseny torna aquest diumenge 12 de juny a Arbúcies i ho fa amb més força que mai. I és que la participació en la confecció de catifes i de raconsCATIFES ha augmentat respecte edicions anteriors.
 
Enguany, pels carrers i places de la vila hi podrem veure un total de 26 catifes i 33 raconsCATIFES, l'any amb més participació d'aquesta modalitat de dissenys d'art floral, que va néixer el 2008 i que cada any ha anat guanyant participants, i que han esdevingut complement imprescindible de la diada de Catifes.
 
Una jornada que començarà ja dissabte a la tarda, a partir de les 6 de la tarda, amb el dibuix de les catifes als carrers participants al concurs i, a 2/4 de 7 de la tarda amb l'espectacle familiar Anem amunt!, dels Atrapasomnis. L'activitat seguirà diumenge a partir de les 6 del matí amb la confecció de les catifes i dels raconsCATIFES. Durant tot el dia, a la placeta de Can Reus, hi haurà la Fira d'Artesans; a les 10 del matí a la plaça de la Vila, programa en directe de Ràdio Arbúcies; a partir de les 11 del matí a la plaça de les Olles, els infants i joves podran participar al 2n Concurs Fotogràfic Popular.

I, a la tarda, a partir de les 6 a la plaça 1 d'Octubre, plantada de gegants i, a 2/4 de 7 cercavila amb els Gegants, Grallers i Flabiolaires d'Arbúcies i Sant Hilari Sacalm, Els New Serafins i Circo-Up pels carrers on s'han confeccionat les catifes de flors.
 
Arxivat a