Assemblea Oberta d'Unitat Popular de la CUP Sant Celoni amb les eleccions municipals 2023 de fons

En cas de decidir presentar-se als comicis locals no es descarta fer coalició amb altres organitzacions i amb unes altres sigles

L'actual Grup Municipal de la CUP de l'Ajuntament de Sant Celoni: Gerard Carot, Roser Calvet i Xavier Garcia
L'actual Grup Municipal de la CUP de l'Ajuntament de Sant Celoni: Gerard Carot, Roser Calvet i Xavier Garcia | CUP
Redacció
09 de juny del 2022
Actualitzat a les 15:13h
"Preparem-nos", així és com la CUP de Sant Celoni ha posat nom a l'Assemblea Oberta d'Unitat Popular que celebrarà, amb el tema de les eleccions municipals 2023 en el centre del debat, aquest proper dissabte 11 de juny, a partir de les 10 del matí a La Clau. Des de la formació anticapitalista es pregunten si s'han de presentar als comicis locals i també quin ha de ser el paper de l'esquerra emancipadora dins de les institucions.

Amb aquestes qüestions sobre la taula s'analitzaran els avantatges i desavantatges de la participació institucional, allò aconseguit fins ara i el que es podria haver fet millor, així com quins són els objectius de presentar-se a unes eleccions. "No només importa saber si ens presentem i per a què, sinó que també cal decidir com ho fem per aconseguir els propòsits que ens marquem", s'assenyala des de la CUP.

En aquest sentit, es pregunten si han de fer coalició conjuntament amb altres organitzacions, si cal explorar un nou paraigües i també si les sigles CUP s'han de mantenir. A l'acte polític hi serà present Lluc Salellas de Guanyem Girona i altres ponents que s'han d'acabar de confirmar. També hi haurà moments més lúdics amb el concert de Subversions.