L'església de Sant Julià de Montseny acull una mostra de 74 varietats de roses

46 eren híbrids de te, 18 floribundes i 10 roses miniatura

L'església de Sant Julià de Montseny torna a acollir la mostra de varietats de roses
L'església de Sant Julià de Montseny torna a acollir la mostra de varietats de roses | Amics de les Roses Sant Feliu Llobregat
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a les 18:13h

Una Mostra de roses de jardí i diverses decoracions florals amb roses van ambientar l'església de Sant Julià del poble de Montseny del 3 al 5 de juny. L'última exposició que es va fer en aquest municipi va ser l’any 2019, després els pràcticament dos anys de pandèmia no han permès la seva celebració

En aquest espai emblemàtic del poble de Montseny s'hi van exposar 74 varietats de roses procedents del roserar del parc de Torreblanca, concretament dels conreus dels socis i sòcies de l'entitat. D'aquestes 74 varietats n'hi havia 46 híbrids de te, 18 floribundes i 10 roses miniatura.

En els muntatges florals i les diverses decoracions es van utilitzar 500 tiges de roses d'hivernacle de 8 varietats diferents: 5 varietats d'híbrids de te i 3 varietats de roses ramificades o floribundes. A tot l'espai de l'exposició es van utilitzar 9 tipus de verds diferents per acompanyar els centres florals.

Per al muntatge de la Mostra es va desplaçar a Montseny un equip de nou persones. Prèviament dotze persones havien collit les roses de jardí als conreus de rosers dels socis i sòcies de l'entitat al Parc de Torreblanca.

La Mostra de roses ha estat organitzada pels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat amb la col·laboració de la parròquia de Sant Julià de Montseny.