La regidora Magalí Miracle ha format part d'una missió d'observació de les eleccions presidencials a Colòmbia

L'edil republicana de l'Ajuntament de Sant Celoni hi ha anat representant al Consell Comarcal del Vallès Oriental

Magalí Miracle, la tercera començant per la dreta, observadora de les eleccions presidencials de Colòmbia
Magalí Miracle, la tercera començant per la dreta, observadora de les eleccions presidencials de Colòmbia | Magalí Miracle
Redacció
07 de juny del 2022
Actualitzat a la 13:52h

La regidora d'Afers Socials i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Celoni, Magalí Miracle, és una de les 35 persones representatives dels sectors de la societat catalana que han viatjat a Colòmbia com a observadors de les eleccions presidencials celebrades aquest diumenge passat. Magalí Miracle hi ha anat representant al Consell Comarcal del Vallès Oriental.

La delegació catalana, coordinada per la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Colòmbia, s'ha desplegat per set municipis de cinc regions molt diverses del país: Bogotà, Nord del Cauca, Urabá, Magdalena Medio i Buenaventura.

Els comicis són d'una importància crucial per al futur de la implementació de l'Acord de Pau a Colòmbia. La delegació catalana, que ja ha retornat al país, ha assenyalat en el seu informe que tot i la violència preelectoral, la jornada va transcórrer amb tranquil·litat i no es van registrar grans irregularitats. Per la regidora Magalí Miracle, formar part de la missió de la Taula Catalana per la pau i els drets humans  a Colòmbia "ha estat una experiència inoblidable. Un procés electoral ha de ser transparent i participatiu. Cada ciutadà ha d'exercir el dret a vot lliure i amb total garanties. Colòmbia ha estat un país acollidor en tot moment".

Arxivat a