Raül Garcia optarà a revalidar l'alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria el 2023

L'actual alcalde ha estat elegit per encapçalar la llista de Junts a les eleccions municipals de l'any vinent

Raül Garcia elegit alcaldable de Junts per sant celoni i La Batllòria
Raül Garcia elegit alcaldable de Junts per sant celoni i La Batllòria | Jordi Purtí
03 de juny del 2022
Actualitzat el 11 d'octubre a les 11:07h
L'actual alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, repetirà com a candidat de Junts a les eleccions municipals del maig de 2023, després de rebre el suport de militants i simpatitzants en el decurs d'una assemblea oberta a la ciutadania celebrada aquest dijous a la Sala Bernat Martorell de Sant Celoni. Garcia va ser l'únic candidat que es va postular com alcaldable i va rebre el suport dels 87 vots que es van dipositar dins l'urna.

L'alcaldable de Sant Celoni i la Batllòria va agrair el suport rebut i va manifestar que "això no va de personalismes, va de grup i ho farem junts". Va remarcar que hi ha tres motius que l'han convençut per intentar repetir el repte de tornar a guanyar les eleccions municipals de l'any 2023: Per la gent, per l'honor que suposa ser alcalde de Sant Celoni i per les idees que té per fer avançar Sant Celoni.

El candidat va aprofitar la presència de militants i simpatitzants per fer una pinzellada d'alguns temes que s'estan treballant des de l'Ajuntament de Sant Celoni. Entén que qüestions relacionades amb la via pública preocupen i per això s'esmercen a lluitar contra l'incivisme o la millora a les voreres. També altres temes com la piscina descoberta que ja està encarrilada, les obres a la C-35, dotar de recursos a La Batllòria, el nou casal que es farà per a la gent gran i el nou CAP que va assegurar que ja és a la recta de sortida i es preveu que sigui una realitat entre el 2025 i 2026.

Raül Garcia assegura que sempre ho fan amb un esperit constructiu i de servei "estic il·lusionat i content. El context no és fàcil però a Sant Celoni tenim 140 projectes d'inversions i per això poso l'accent en què Junts té un projecte que el vol afrontar amb ganes de fer-ho col·lectivament".

També va defensar, en visió de país, que els municipis han de ser una palanca que lluiti contra un Estat "que ens vol callats i engolits", va dir el candidat a l'alcaldia de Sant Celoni i la Batllòria.

Les eleccions municipals 2023 a Sant Celoni i la Batllòria