La Cambra del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Sant Celoni promouen l'accés dels joves al món laboral

Una vintena de joves han obtingut formació en auxiliar de magatzem a Sant Celoni
Una vintena de joves han obtingut formació en auxiliar de magatzem a Sant Celoni | Cambra VO
Redacció
04 de juny del 2022
Més d'una vintena de joves, entre 18 i 29 anys, han obtingut formació en auxiliar de magatzem gràcies a una formació impartida per la Cambra del Vallès Oriental amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Celoni. Concretament, el curs d'una durada de 125 hores ha permès a l'alumnat obtenir el carnet oficial apilador - grua vertical - carretó, la titulació de mosso de magatzem i la titulació d'habilitats transversals.
 
En aquest sentit, durant el procés formatiu s'han treballat les operacions bàsiques i habilitats socials a la feina, els sistemes d'identificació, localització i seguiment de mercaderies - Picking, el carnet frontaltranspalet elèctrica i apiladora, entre altres continguts. A més, el programa també contempla la realització de pràctiques en una planta industrial local.

Aquesta setmana s'ha celebrat l'acte de lliurament de diplomes a l'alumnat de la formació, que ha comptat amb l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia, i els regidors de Promoció Econòmica, Josep Maria Gayolà, i el de Comunicació, Jordi Clopés.

La formació, que ha permès promoure i facilitar l'accés dels joves al món laboral, ha estat possible gràcies als programes de Garantia Juvenil i Vaig per feina del Programa Integral de Cualificación y Empleo – PICE que es gestiona la Cambra del Vallès Oriental, i que en aquesta ocasió ha comptat amb el suport de l'Ajuntament de Santi Celoni.
 
Arxivat a