música

El grup de Sant Celoni Vichy Flock entre els 18 seleccionats del Sona9 2022

El conjunt format per Vinnie Kairos, Mad Phi i l’home estàtic va ser creat el 2020 i el seu estil musical és el hip hop

El conjunt celoní Vichy Flock entre els 18 classificats del concurs Sona9 2022 | Sona9
per Redacció, Sant Celoni, Catalunya | 31 de maig de 2022 a les 09:33 |
El jurat del Sona9 ha seleccionat 18 artistes classificats per al concurs de música emergent dels Països Catalans. Entre els 12 artistes catalans elegits hi ha el conjunt de Sant Celoni Vichy Flock, conjuntament amb Bigwé, F.E.M, Figa Flawas, Joanlupi, Jovedry, Lenand, Nun, Eloi Sayrach, Sequoia, Subliminal i Olga Zoe. Els tres seleccionats valencians són Aina Koda, Kela i Oceäns, i els tres representants balears són Majava, Plan-ET i Xisk.
 

En la 22a edició del certamen hi han participat 132 grups i solistes, 11 del País Valencià i 13 de les Illes Balears. El concurs repartirà 50.000 euros de premis en gravacions de discos, videoclips, material musical i gires per als principals festivals.

El Sona9 està organitzat per Enderrock, TV3, Catalunya Ràdio-iCat i els departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya


El conjunt Vichy Flock va ser creat a Sant Celoni l'any 2020 i està format per Vinnie Kairos, Mad Phi i l’home estàtic. En el seu primer Lp Llet condensada, els autors fan una crítica a la masculinitat tòxica des de l'experiència pròpia, amb un to humorístic però sense perdre el punt de vista crític pròpi del hip hop. El trio ens exposa diverses situacions en format storytrelling on la seva relació amb la sexualitat ha jugat un paper important, sovint desastrós. Durant el disc, reflexionen al voltant del mal que els ha fet a ells i a les persones del seu entorn.


 

 

Participació