1 de 10
gent gran

Breda celebra el 55è Homenatge a la Vellesa

Els majors de 70 anys seran els protagonistes de la jornada

Després de dos anys de suspensió forçosa per la Covid-19 aquest diumenge torna l'Homenatge a la Vellesa de Breda | Ajuntament Breda
per Redacció, Breda, Catalunya | 27 de maig de 2022 a les 11:15 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de maig de 2022 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Després de dos anys de suspensió forçosa a causa de la pandèmia de la covid-19 Breda torna a celebrar l'Homenatge a la Vellesa. Serà la 55a edició d'un esdeveniment en el que els vilatans i les vilatanes majors de 70 anys seran protagonistes d'una jornada destinada a reconèixer la seva labor tant al dia a dia com durant la seva vida al municipi.
 

La jornada començarà a dos quarts d'onze del matí amb una trobada de les persones homenatjades a la plaça de la Vila. Des d'allà la festa es traslladarà a la plaça del Claustre, on a les 11 del matí començarà una actuació musical amb el grup musical Dos x Quatre. Un cop acabat l'espectacle, a dos quarts d'una l'església parroquial acollirà la tradicional Missa.

Un cop acabats els actes matinals es donarà pas al tradicional dinar d'homenatge que tindrà lloc al Poliesportiu Municipal a partir de les 14 hores. Un àpat per agrair als bredencs i les bredenques d'edat més avançada la seva imprescindible aportació tant a la vida del municipi com a la de les seves persones més properes, persones amb les que poden compartir moments com aquest. A partir de dos quarts de cinc de la tarda començarà una sessió de ball que servirà de fi de festa.

 

Participació